Мисии

Евангелизации с палатка

Служение в болници

Посещения на възрастни хора

Основавайки събрания

Това е голямата нужда за толкова много градове и села днес – да има църква, в която Божието Слово да се проповядва, правилна основа да бъде положена и работници, които да бъдат екипирани да занесат благата вест.

Исус каза:
„Жътвата е изобилна, а работниците малко; за това молете се на Господаря на жътвата да изпрати работници на жътвата си.“ /Лука 10:3/

 

Да занесем Евангелието и да видим новородени хора е чудесно, но истинската отговорност на църквата е да се погрижи за тези, които са повярвали в Исус. Да отгледаш едно дете е по-трудната и отговорна част, отколкото само да го родиш, затова на някои места, където по-дълго време сме работили и проповядвали евангелието през годините, стартирахме събрания, някои от които пораснаха и станаха църкви: гр.Раковски, гр.Брацигово, гр.Съединение.

meetings02Видението, което Бог ни даде, е и това – много служители , проповедници на евангелието и пастирски семейства да занесат благата вест на други места и да основат църкви. Там, където сме били, вече в Мисии и Евангелизации с палатката – сега събираме хората в малки групи, които вярваме после да порастнат и да станат църкви. Църквата е инструментът в ръката на Бог и основните й цели са:

1. Да показва добра пастирска грижа.
2. Да евангелизира недостигнатите с Божието Слово.
3. Да екипира работници за делото на служението, които да продължат работата.