Скъпи приятелю,

Аз и моето семейство сме радостни да Ви представим Християнска църква на вяра. Ние вярваме в силната местна църква, която е пример на изобилен живот. Бог иска всеки човек да бъде спасен и да достигне до познанието на истината, която е Исус Христос и да се покори на движението на Святия Дух в Църквата на последното време. Исус е Господ! А Божието Слово казва, че

„няма под небето друго име, открито на хората, чрез което можем да се спасим“

( Деяния на апостолите 4:12 ).

pastor-family

Ти можеш да бъдеш част от нас!
Не изоставай във времето!
Ние те очакваме!

Пастор Иван Несторов ръководи Евангелска цървква на вяра – Пловдив от 1990 г. Завършил е пасторския курс към Dominion College – Сиатъл, САЩ. Също така п-р Несторов има бакалавърска степен от Висшия Евангелски Богословски Институт – София.

В служението си се стреми да допринася за достигане на недостигнатите. Днес църквата наброява около 300 вярващи и има собствена сграда.
От 1990г. служението развива ежегодна активна мисионерска дейност натериторията на страната, преимуществено в Източните Родопи. Това довежда до установяването на постоянни събрания и нови църкви в различни населени места – градовете Пазарджик, Раковски, Брацигово и Съединение, както и в селата Труд, Ягодово, Царацово, Мало Крушево, Загражден.